Návrh trasy Česko-Saské Švýcarsko

1.den čtvrtek (15km do Pavlínina údolí)

Z HK v 9:09 přes Nymburk. Příjezd do žst. Jedlová (zde studánka) po červené na rozhlednu Studenec. Nocleh někde v Pavlínině údolí u potoku Chřibská Kamenice po červený směr Studený a Jetřichovice.

2.den pátek (16km – alt. 20km)


Po modré přes Rýnartice – Louka na Tokáni, Na Tokáni penzion Tokáň a nebo lovecká chata – Panenská Jedla. Po zelené do Zadních Jetřichovic dále po modré s červenou do Teichstein na bivaky – boofen. Přespání v Saském Švýcarsku v Německu v legálních bivacích tzv. Boofen neboli bivakovací převisy. Ohně zakázané ale lze používat turistické vařiče. Voda většinou zde není.

3.den sobota (20km do Pavlínina údolí)

Zpět do Zadních Jetřichovic dále po  zelené cyklo do Mezní Louky (občerstvení viz výše) a dále po červené na Šaunštejn dále po červené na rozcestí Skalní kaple a pak po modré do Jetřichovic a přes Greislův kříž po červené do Pavlínina údolí, nocleh u potoku Chřibské kamenice.

4.den neděle (12km)

Po červené na Studený a dále po zelené do Chřibské a pokračovat po modré na žst. Rybniště a ukončení v nádražním občerstvení s nejlepším pívem v okolí. Odjezdy 13:28 – v HK 16:51 a nebo 15:28 – 18:51.

Boofen


Fotogalerie neobsahuje žádnou fotku.